Kennel Agrafa Nagi Tanka

Kennel Agrafa Nagi Tanka

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 11:16

Aeolos

Aeolos of agrafa nagi tanka

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 19:41

Kennel Agrafa Nagi Tanka

Σε ένα μικρό χωρίο που λέγεται Πλατύστομο είναι τριάντα λεπτά από την Λαμία, δυόμιση ώρες από την Αθήνα και τέσσερις ώρες από την Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται σε μια εκπληκτική κοιλάδα και τους πρόποδες των Αγράφων, της Οίτης και των Βαρδουσίων. Στο χωριό υπάρχουν τα γνωστά σε πολλά μέρη του κόσμου ιαματικά λουτρά, ειδικά για πάρα πολλές παθήσεις. Στην περιοχή λειτουργεί μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Σε αυτή λοιπόν την περιοχή βρίσκονται οι εγκαταστάσεις μας μέσα σε ένα κτήμα 3000 τετραγωνικών μέτρων. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι δίπλα στην κατοικία μου με αποτέλεσμα όλα τα σκυλιά μας να είναι μέλη της οικογένειας μας. Αυτό βοηθά ιδιαίτερα στην κοινωνικοποίηση των κουταβιών αφού μεγαλώνουν ανάμεσα σε άλλα κατοικίδια ζώα ή με παιδιά φίλους των παιδιών μας.

Λαμβάνουμε μέρος σε ένα μεγάλο έργο έρευνας σχετικά με το DNA των BBS που έχει να κάνει με την βελτίωση όσον αφορά την εμφάνηση,τον χαρακτήρα και κυριότερα την υγεία τους. Είμαστε μέλη του Κυνολογικού ομίλου Ελλάδας (ΚΟΕ), του διεθνούς Κυνολογικού ομίλου (FCI) και του διεθνούς ομίλου BBS (BBI). Οι εγκαταστάσεις του Kennel Agrafa Nagi Tanka είναι από τις πλέον σύγχρονες που εξασφαλίζουν μια υγιή διαβίωση στα σκυλιά μας. Διαθέτουμε μαιευτήριο για να εξασφαλίζουμε την απόλυτη ησυχία των μητέρων αλλά και μετέπειτα των κουταβιών. Η κάθε γέννα ξεχωριστά γίνεται μετά από πολύχρονη έρευνα για τους υποψήφιους γονείς, όταν αυτοί δεν προέρχονται από το εκτροφείο μας, ώστε να διασφαλίζονται τα υψηλά πρότυπα που έχουμε θέσει.

Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 14:05

Voldas & Cheyenne

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 11:16

Dutch

Dutch of Αgrafa Νagi Τanka

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 11:07

Lux & Divine

Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 14:49

Jay & Holly

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 14:11

Josera Family ( 29/17)

Ενεργειακή διατροφή για σκύλες (κυοφορία/γαλουχία) και κουτάβια.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 13:46

Οι σκύλοι στην αρχαία Ελλάδα

Η φύση αποτέλεσε για του αρχαίους Έλληνες το πεδίο βάσης και εξέλιξης του ανθρώπου. Παρατήρησαν με ματιά και νου οξυδερκή, ότι μέσα σε αυτήν ο άνθρωπος πάλεψε με τα στοιχεία της φύσης, έπαθε πολλά, έμαθε από τα λάθη του και τέλος φιλοσόφησε την ίδια του την ύπαρξη, δίνοντας μεγάλη σημασία και ερμηνεύοντας τα θαυμαστά της δημιουργήματα που τον περιτριγυρίζουν. Έτσι, αναπτύχθηκε μια άλλη, ξεχωριστή σχέση με τα ζώα, που συμπληρώνουν, μαζί με τον άνθρωπο, τις φανερές μορφές έμψυχης εκδήλωσης της φύσης. Το ζώο που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των όντων και έχει άμεση σχέση με την κοινωνική ζωή του ανθρώπου είναι ο σκύλος.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 13:46

Josera Sensi Adult - Ρυθμίζει την πέψη

Josera Sensi Adult ρυθμίζει την πέψη αποτελεσματικά μέσω του μοναδικού συνδυασμού των διαιτητικών ινών και υψηλή πεπτικότητα των συστατικών και μειώνει την ποσότητα των κοπράνων. Η φόρμουλα υψηλής ενέργειας και ευεργετικά αποτελέσματα για την πέψη προσφέρουν μια ιδανική ελαφριά διατροφή για την ενεργό και ευαίσθητους σκύλους.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 13:46

JOSERA SENSI JUNIOR - Με πάπια και σολομό

The breed has a distinct personalityJosera Sensi Junior έρχεται με την καλύτερη πεπτικότητα και την αποδοχή, για την καλλιέργεια αθλητικής φυλές, καθώς επίσης και για την καλλιέργεια σκύλους με ευαίσθητο πεπτικό κομμάτι. marked by direct and fearless, but not hostile, expression, self-confidence, and a certain aloofness that does not lend itself to immediate and indiscriminate friendships.

Σελίδα 1 από 3